TASLY DANSHEN Jimat Sehingga 40% berakhir pada 31/1/2024

Hari
Jam
Minit

Enjoy FREE DELIVERY min spend of RM 100* (WM) *T&C Apply *T&C Apply *T&C Apply

iswanah global

Kenali Kami

2015

Iswanah Global Online

Iswanah Global ditubuhkan pada tahun 2015 untuk meningkatkan produk penjagaan kesihatan, kecantikan organik dan semulajadi kepada pelanggan melalui pengalaman membeli-belah dalam talian.

JENAMA ViStory - Iswanah Global Online

Kami telah memasarkan makanan tambahan alternatif selama hampir 8 tahun. Kami sangat percaya kami dapat menyediakan solusi holistik dan alami untuk membantu meningkatkan kualiti hidup dan kesejahteraan dengan cara yang jujur ​​dan bermakna.

Integrasi pengubatan alternatif dan produk herbal.

Kami menawarkan terapi alternatif seperti akupunktur, fisioterapi, kiropraktik, dan homeopati melalui Iswanah Health Care serta produk herbal melalui Iswanah Global Online. Semua pengubatan kami dilakukan oleh ahli perubatan yang berpengalaman, didukung oleh pekerja terlatih, dan menggunakan peralatan teknologi terbaru.
0 +
Produk Terjual
0 K +
Pelanggan Yang Gembira
0
Jumlah Produk

Tujuan

Misi Kami

“Misi kami adalah membuat perbezaan positif dalam kehidupan orang ramai melalui penyelesaian kesihatan dan penjagaan kulit yang selamat dan berkesan. Kami berusaha untuk memberikan penyelesaian holistik dan semulajadi bagi meningkatkan kualiti hidup dan kesejahteraan secara jujur dan bermakna. Matlamat kami adalah memberikan pengalaman membeli-belah dalam talian yang terbaik kepada pelanggan dari awal hingga akhir, dengan laman web yang inovatif dan mudah dicari, arahan yang mudah diikuti, kaedah pembayaran yang mudah dan selamat, serta penghantaran yang cepat dan berkualiti.”

50,000+ pelanggan gembira

Lebih daripada 50 ribu jumlah pelanggan yang berpuas hati dengan servis dan produk yang di sediakan oleh pihak Iswanah

Asia Pacific Super Health Brand Year 2022- 2024

Komuniti Jenama Kecemerlangan Teratas Asia Pasifik (Singapura) secara sebulat suara telah memilih jenama kami Iswanah Health Care

8 Tahun Pengalaman

Iswanah mempunyai pengalaman lebih daripada 8 tahun dalam industri ini

Testimonial

Kunjungi Kami

Soalan Lazim

Persoalan yang sering ditanyakan kepada kami berkenaan servis dan produk yang Iswanah sediakan kepada pelanggan kami :

Jawapan: Kami menawarkan pelbagai produk kesihatan berasaskan herba dan organik seperti suplemen, minuman, teh,krim kulit & pencuci muka.

Jawapan: Kami menggunakan bahan-bahan semulajadi yang diambil dari tumbuhan herba dan organik yang dipercayai berkesan dalam menyokong kesihatan.
Jawapan: Produk kami dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi organik berkualiti tinggi dan diuji secara saintifik untuk memastikan keberkesanannya dan keselamatan pengguna.
Jawapan: Ya, produk kami telah diiktiraf oleh beberapa badan kawal selia seperti Kementerian Kesihatan Malaysia.

Jawapan: Kami mengambil bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dan menghasilkan produk kami menggunakan teknologi moden yang bersih dan selamat.

Jawapan: Kami mempunyai sistem kawalan kualiti yang ketat dan mengikuti piawaian pengeluaran produk yang baik untuk memastikan produk kami selamat dan berkesan.

Jawapan: Pengambilan produk kami berbeza-beza tergantung kepada jenis produk. Namun, arahan pengambilan akan diberikan dalam label produk atau oleh perunding kesihatan kami.

Jawapan: Jangka hayat produk kami berbeza-beza tergantung kepada jenis produk. Namun, arahan penyimpanan dan tarikh luput akan diberikan dalam label produk.

Jawapan: Produk kami dirumus khas untuk menyokong kesihatan, tetapi hasil yang berbeza mungkin terhasil bergantung kepada individu.

Jawapan: Kami mencadangkan untuk berbincang dengan doktor anda sebelum menggunakan produk kami bersama-sama dengan ubat-ubatan untuk mengelakkan kesan sampingan yang tidak diingini.

Jawapan: Kami telah menjalankan ujian makmal dan klinikal untuk memastikan keberkesanan dan keselamatan produk kami.

Jawapan: Ya, kami mempunyai banyak testimoni dari pelanggan yang telah menggunakan produk kami dan mengalami manfaat daripadanya. Anda boleh mencari testimoni ini di laman web kami.

Jawapan: Anda boleh membuat pembelian produk kami melalui laman web kami, perunding kesihatan kami atau melalui rangkaian pembekal kami.

Jawapan : Ya kami mempunyai jaminan pulangan wang tetapi mengikut terma & syarat tertentu