TASLY DANSHEN Jimat Sehingga 40% berakhir pada 31/1/2024

Hari
Jam
Minit

Enjoy FREE DELIVERY min spend of RM 100* (WM) *T&C Apply *T&C Apply *T&C Apply

iswanah global

Polisi Pemulangan

Pengembalian produk yang rosak:

 1. Produk yang rosak atau pecah haruslah dimaklumkan dahulu ke nombor +6016-6600469 melalui Whatsapp disertakan dengan bukti.
 2. Pelanggan berhak untuk mengembalikan produk yang rosak dan pecah dalam tempoh tertentu setelah barang.
 3. Namun, jika kotak yang rosak tiada penukaran atau pengembalian wang akan diberi kerana produk didalam keadaan yang baik.

Pengembalian produk yang salah:

 1. Produk yang salah haruslah dimaklumkan dahulu ke nombor +6016-6600469 melalui Whatsapp disertakan dengan bukti.
 2. Jika Iswanah Global Sdn Bhd mengirimkan produk yang salah, pelanggan boleh mengembalikan semula produk tersebut kepada Iswanah Global Sdn Bhd dan kos penghantaran akan ditanggung oleh Iswanah Global Sdn Bhd.
 3. Iswanah Global Sdn Bhd akan mengirimkan semula produk yang betul tanpa ada pembayaran kos penghantaran daripada pelanggan.
 4. Barang yang salah harus dikirimkan kembali, diperiksa dan diteliti oleh pihak Iswanah Global Sdn Bhd. Kemudian, barang yang betul akan dikirimkan semula selepas pemeriksaan barang yang dikembalikan.

Pengembalian produk yang tidak dibuka:

 1. Pemulangan barang yang salah haruslah dikembalikan tanpa dibuka.
 2. Nama produk telah tertulis di depan Oleh itu, pembukaan kotak atau plastik pembungkusan tidak diperlukan untuk memeriksa barang tersebut disalah hantar.
 3. Barang haruslah dihantar semula dengan keadaan yang baik.

Batas waktu pengembalian:

 1. Pengembalian haruslah dikirimkan kembali kepada Iswanah Global Sdn Bhd selewat- lewatnya selepas 3 hari barang diterima daripada perkhidmatan kurier.

 

Sebarang masalah yang berlaku selepas penghantaran dari pihak Iswanah Global Sdn Bhd boleh diadukan dekat nombor +6016-6600469 (Tasha).