TASLY DANSHEN Jimat Sehingga 40% berakhir pada 31/1/2024

Hari
Jam
Minit

Enjoy FREE DELIVERY min spend of RM 100* (WM) *T&C Apply *T&C Apply *T&C Apply

iswanah global

Polisi Penghantaran

Penghantaran dan Penghantaran Balik:

 1. Iswanah Global Sdn Bhd menghantar pesanan anda dalam masa 1-3 hari Sekiranya anda memerlukan penghantaran segera, sila hubungi Iswanah Global Sdn Bhd untuk mendapatkan maklumat lanjut.
 2. Pesanan yang dibuat sebelum pukul 30 petang pada Isnin hingga Jumaat akan dihantar pada hari yang sama manakala pesanan selepas 3.30 petang akan dihantar pada hari berikutnya.
 3. Iswanah Global Sdn Bhd juga membuat penghantaran pada hari sabtu sebelum jam 12 tengah hari.
 4. Iswanah Global Sdn Bhd juga mempunyai dasar penghantaran balik untuk produk-produk yang rosak atau pecah.
 5. Penghantaran ke Semenanjung Malaysia akan mengambil masa 3-5 hari bekerja. Namun, proses penghantaran bergantung kepada masa perkhidmatan kurier untuk mengatar barang tersebut.
 6. Semasa hari perayaan atau musim promosi, penghantaran akan mengambil masa lebih lama. Sila membeli dengan lebih awal jika inginkan barang sampai dengan cepat terutamanya pada Hari Raya, Chinese New Year, Deepavali dan selainnya.

“Cash on delivery”:

 1. Iswanah Global Sdn ada membuat penghantaran secara “COD”. Pelanggan boleh membuat pembayaran sewaktu barang sampai ke rumah.
 2. Cas Penghantaran “COD” ke Semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak adalah sebanyak RM5.

Caj Penghantaran:

 1. Agen dan pelanggan agen: Caj penghantaran bagi pesanan akan ikut berat dan tempat.
 2. Pelanggan Iswanah Global Sdn Bhd: Iswanah Global Sdn Bhd menawarkan penghantaran percuma untuk semua pesanan yang berharga atas RM100 ke semenanjung Malaysia. Caj penghantaran bagi pesanan untuk ke Sabah dan Sarawak tertakluk kepada berat RM5 adalah caj menghantaran untuk produk yang dibawah 0.5kg.

Pengesahan Alamat Penghantaran:

 1. Pastikan alamat penghantaran yang anda masukkan adalah betul dan lengkap. Iswanah Global Sdn Bhd tidak akan bertanggungjawab jika produk yang dihantar ke alamat yang salah disebabkan oleh kesalahan anda.

Penghantaran Antarabangsa:

 1. Iswanah Global Sdn Bhd menyediakan penghantaran ke seluruh Caj penghantaran akan ditunjukkan semasa checkout dan bergantung kepada lokasi dan berat produk.
 2. Sila ambil perhatian bahawa anda bertanggungjawab untuk membayar sebarang cukai dan duti pada produk yang dihantar ke luar negara.

 

“Walk in” ke Pejabat Iswanah Global Sdn Bhd

 1. Bagi pelanggan yang mempunyai masalah dan memerlukan perkhidmatan perundingan berkenaan jenis produk yang perlu diambil sebelum membeli, boleh “walk-in” ke pejabat Iswanah Global Sdn Bhd di Batu Caves.
 2. Kedatangan secara “walk-in” haruslah dimaklumkan dahulu ke nombor +6016-6600469 melalui Whatsapp disertakan tarikh dan masa untuk datang.
 3. Pembelian juga boleh dibuat di Pejabat Iswanah Global Sdn Bhd pada waktu bekerja iaitu 9 pagi hingga ke 6 petang.