TASLY DANSHEN Jimat Sehingga 40% berakhir pada 31/1/2024

Hari
Jam
Minit

Enjoy FREE DELIVERY min spend of RM 100* (WM) *T&C Apply *T&C Apply *T&C Apply

iswanah global

Latest Blog

Tangani Komplikasi Kencing Manis dengan Alpha Lipoid Acid

komplikasi kencing manis

Bagaimana Alpha Lipoid Acid Bantu Masalah Komplikasi Kencing Manis

Anda mungkin mengalami komplikasi kencing manis yang membebankan, tetapi jangan khawatir! Alpha Lipoid Acid (ALA) adalah jawapan untuk meningkatkan kualiti hidup anda.

komplikasi kencing manis

Komplikasi kencing manis boleh menyebabkan masalah kesihatan yang serius. Dari neuropati diabetik hingga masalah jantung, ia boleh mengganggu kehidupan harian anda. Inilah sebabnya mengapa ALA sangat penting.

Fungsi Antioksidan Dan Alpha Lipoid Acid

Dengan sifat antioksidannya yang hebat, ALA membantu melindungi sel-sel tubuh daripada kerosakan radikal bebas dan mengurangkan keradangan. Pengambilan ALA yang berterusan juga dapat meningkatkan sensitiviti insulin, membantu mengawal gula darah anda.

komplikasi kencing manis

Jangan biarkan komplikasi kencing manis menghentikan anda daripada menjalani kehidupan sepenuhnya. Ambil tindakan sekarang dan jadikan ALA sebagai rakan harian anda dalam melawan masalah ini.

Sertailah revolusi kesihatan dengan ALA! Klik di sini untuk membeli sekarang dan mulakan perjalanan ke arah hidup yang lebih sihat!

Nota: Sebelum mengambil suplemen baru, pastikan untuk berunding dengan pakar kesihatan anda untuk memastikan ia sesuai untuk keperluan individu anda.

Share:

More Posts

penyakit resdung

5 Tanda Penyakit Resdung Semakin Kronik

Penyakit resdung merupakan masalah yang sering dialami oleh ramai individu, terutamanya di kalangan penduduk Malaysia. Ia boleh menjadi semakin kronik jika tidak dirawat dengan sewajarnya.

penyakit anxiety

7 Tanda Alami Masalah Penyakit Anxiety

Anda sukar tidur malam, tangan terketar-ketar dan kerap muntah selepas makan? Ini semua merupakan tanda-tanda penyakit anxiety disorder, sejenis penyakit mental yang boleh menyebabkan kesukaran